Stamcellen opslaan? Doen!

Het navelstrengbloed van uw kind bewaren is een, voor uw kind, zeer waardevolle keuze.  Stamcellen uit navelstrengbloed worden al gebruikt bij de genezing en/of behandeling van meer dan 80 verschillende ziektebeelden en we staan nog maar aan het begin. Lichaamseigen stamcellen zijn uniek. Geen enkel mens heeft dezelfde stamcellen. Wordt er een match gezocht dan kunnen kinderen uit hetzelfde gezin een uitstekende match zijn ( 1 op 4 kans) maar ook dan blijft er sprake van afstotingsverschijnselen.

Is er een match van een niet gerelateerde derde dan is de kans op een acceptabele match maar 1 op 55.000 tot wel 1 op de miljoen of zelfs nog kleiner.  Deze unieke en  onvervangbare stamcellen kunnen zonder enig risico voor moeder of kind worden afgenomen en bewaard.

Is het duur?

Dat was het zeker maar nu is de opslag van de stamcellen van uw kind bereikbaar voor iedereen met een eenmalige startprijs van € 296,50 en € 121,-- per jaar is het voor bijna iedereen haalbaar.

Opslag van lichaamseigen stamcellen is dus een reële en haalbare keuze.  Vele bekende Nederlanders hebben al gekozen voor Stamcelbank Nederland waaronder bijvoorbeeld ; Bridget Maasland , Nicolette van Dam , Lieke van Lexmond, Sander de Heer, Robine van der Meer en Gallyon van Vessem. RTL Late Night besteedde enige tijd geleden ruim aandacht aan stamcelopslag  

Stamcelbank Nederland is de enige Nederlandse stamcelbank die officieel door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport is gecertificeerd. 

Het predicaat "Orgaanbank" is een verdere bevestiging van de professionele wijze waarop Stamcelbank Nederland omgaat met de verkrijging, selectie en opslag van stamcellen uit navelstrengbloed. Informeer uzelf naar de mogelijkheden op onze site en raadpleeg verder het internet voor alle informatie die over stamcellen uit navelstrengbloed beschikbaar is. Heeft u alle informatie al gelezen of heeft u liever een persoonlijk gesprek bel dan voor alle vragen met een van onze artsen. Aarzel niet wij staan voor u klaar op telefoonnummer: 0900-7627823 (€ 0,10 p/min)

 

Met vriendelijke groet,

Uw Stamcelbank Nederland team