Bel onze specialist voor al uw vragen:

STAMCELLEN OPSLAAN? DOEN!

 

Navelstrengbloed bewaren is de logische keuze voor de ouders van nu. Stamcellen uit navelstrengbloed worden al gebruikt bij de genezing en/of behandeling van meer dan 80 verschillende ziektebeelden en cosmetische behandelingen (brandwonden etc.). De ontwikkelingen gaan in snel tempo verder. De onvervangbare stamcellen die in het navelstrengbloed beschikbaar zijn kunnen zonder enig risico voor moeder of kind worden afgenomen en bewaard.

De keuze van de juiste stamcelbank is voor u uiteraard erg belangrijk.  Stamcelbank Nederland is een Stichting en werkt zonder winstoogmerk. Dat maakt ons direct ook de gunstigste gecertificeerde stamcelbank qua prijs. Al voor € 296,50 eenmalig en € 121,-- jaarlijks bewaart u veilig en vertrouwd de stamcellen uit het navelstrengbloed van uw kind. 

Stamcelbank Nederland is een officieel door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gecertificeerde en goedgekeurde stamcel/orgaanbanken. Het predicaat "Orgaanbank" is een verdere bevestiging van de professionele wijze waarop Stamcelbank Nederland omgaat met de verkrijging, selectie en opslag van stamcellen uit navelstrengbloed.

Stamcelbank Nederland werkt volgens het NETCORD protocol. Dé internationale standaard voor het verwerken en opslaan van stamcellen uit navelstrengbloed. De Nederlandse certificering “orgaanbank” gaat daarbij zelfs nog verder dan de internationale norm.

Opslag van lichaamseigen stamcellen is een reële en haalbare keuze.  Vele bekende Nederlanders hebben al gekozen voor Stamcelbank Nederland waaronder bijvoorbeeld ; Bridget Maasland , Nicolette van Dam , Lieke van Lexmond, Sander de Heer, Robine van der Meer en Gallyon van Vessem. RTL Late Night besteedde enige tijd geleden ruim aandacht aan stamcelopslag  ( Zie HIER de uitzending van RTL Late Night

Informeer uzelf naar de mogelijkheden op onze site en raadpleeg verder het internet voor alle informatie die over stamcellen uit navelstrengbloed beschikbaar is.

Heeft u alle informatie al gelezen of heeft u liever een persoonlijk gesprek bel dan voor alle vragen met een van onze artsen. Aarzel niet wij staan voor u klaar op telefoonnummer: 0900-7627823 (€ 0,10 p/min)

 

Met vriendelijke groet,

 

Uw Stamcelbank Nederland team